Terug naar Nieuws

Het Danspaleis!

Gepubliceerd op:

Senioren opgelet: Het Danspaleis komt op 15 november naar Grand Café Bonte Wever!

Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouderen en iedereen die van swingen houdt. Een PlatenDraaier draait van alles; van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd bal.

De 1e editie in Assen op 3 oktober was een groot succes! Het Danspaleis, tankstation van levensvreugde, is vooral in het westen al een begrip en heeft vele fans. In een mum van tijd creëert het Danspaleis met decors en accessoires de ruimte om naar een uitnodigde sfeer om lekker los te gaan. Zodra het programma start gebeurt er iets magisch; de dansvloer staat direct vol en dat blijft tot het eind. Muziek is een succesvol middel is om mensen bij elkaar te brengen, in beweging te zetten en het werkt verbindend.

We zijn verheugd dat het Danspaleis opnieuw naar Assen komt en wel op woensdag 15 november van 14.00-16.00 uur in het Grand Café in de Bonte Wever, Stadsbroek 17 in Assen. U bent van harte welkom! De deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar het is wel fijn als we weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Stuur een mail naar: informeleondersteuning@vaartwelzijn.nl of bel met Naomi de Vos (06-20062372) of Esther de Hesse (06-51178679) van Vaart Welzijn.

De activiteiten is mede mogelijk gemaakt door de Bonte Wever en Stila. We hopen u op 15 november te zien!



 

Foto's

Bekijk ook

24-04-2024

Assen verenigt met MDT (Maatschappelijke Diensttijd)

In Assen bundelen Assen Sportstad, Vaart Welzijn, Sport- & Beweegcampus en de Assense sportverenigingen hun krachten.
Lees meer
 
04-04-2024

Gemeentelijke Subsidieregeling energiebesparende isolatiemaatregelen

Graag willen wij de inwoners van Assen informeren dat op 3 april de Gemeentelijke Subsidieregeling energiebesparende isolatiemaatregelen is geopend.
Lees meer
 
29-03-2024

Trots!

Trots op ons publieksjaarverslag 2023.   
Lees meer